Akmenės rajono paramos šeimai centras

Žygis Mūšos tyrelio pažintiniu taku

Gegužės 26 d. Akmenės rajono paramos šeimai centro Globos centro specialistai organizavo žygį Mūšos tyrelio pažintiniu taku, į kurį kvietė ne tik globėjų bendruomenę, bet ir visus, norinčius pabūti gryname ore ir išbandyti savo ištvermę.

Numatytą žygio dieną oras buvo labai permainingas. Saulė, lietus, vėjas keitė vienas kitą, tačiau juk sakoma, kad nėra blogo oro, o tik prasta apranga arba nusiteikimas. Tačiau mums geros nuotaikos ir ryžto netrūko, todėl po pietų, numatytu laiku, visi nuvykome prie Mūšos tyrelio pažintinio tako. Prieš žygį pabendravę ir pasistiprinę, net lyjant lietui apžiūrėjome ir ištyrinėjome dalį Mūšos tyrelio pažintinio tako. Nors į mašinas ir autobusus grįžome šiek tiek šlapi, tačiau kupini patirtų įspūdžių ir geros nuotaikos.

Globos centras nuoširdžiai dėkoja Akmenės rajono paramos šeimai centro Vaikų dienos centro vaikams ir darbuotojams, prisijungusiems ir aktyviai dalyvavusiems išvykoje.

 

Globos centro specialistų komanda

 

Veikla vykdyta įgyvendinant tęstinį projektą, finansuojamą Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos 2022 metų lėšomis.

Peržiūrėti visas

Skip to content